Servicii contabile Santandrei preturi minime calitate maxima!

Prețuri accesibile, Beneficii maxime

Serviciul nostru se bazează pe angajamentul, dedicarea și profesionalismul angajatilor nostrii. Ne străduim să ne servim clienții prin respectarea propriului standard de excelență. Suntem sursa dvs. de ajutor fiscal atunci când nu credeți că problemele dvs. fiscale pot fi tratate pe cont propriu. Lucrăm non-stop pentru a ne asigura că problema contribuabilului este rezolvată. Consultați tabelul de prețuri de mai jos și alegeți un plan care este cel mai potrivit pentru dvs.

Start Up
50€
Sunteti o firma la inceput de drum? Va felicitam pentru curajul de a porni in intreprinderea dvs! Pentru a veni in sprijinul dvs va oferim un plan tarifar special!
Basic
100€
Sunteti o firma mica? Volumul de acte este limitat iar numarul de angajati este sub 5? Atunci acest plan tarifar va este adresat!
Medium
200€
Firma dvs a reusit sa se desprinda si incepeti sa va dezvoltati peste un nivel de la care simtiti ca nu va mai descurcati cu gestiunea materialelor, etc? Aveti peste 5 angajati si volumul lunar de acte este considerabil? Atunci acest plan va este adresat!

Servicii contabile Sântandrei

Contabilitate Generală - Bilanț Contabil - Expertiză Contabilă - Contabilitate Primară - Înregistrări Contabile - Contabilitate în Partidă Simplă - Gestiunea Stocurilor - Contabilitate Salarii